állás, állások, mérnök állások, műszaki állás, mérnök, műszaki, IT állások portálja. s Állás mentése s s Állás továbbküldése s Állás nyomtatása
s

Az orvostechnikai eszközök beszállítói piacán már 29 éve működő budaörsi Premed Pharma ismét bővülő csapatába keressük új munkatársunkat

Szervizmérnök

pozícióba.

A Premed Pharma folyamatosan fejlődő, vezető beszállítóként több, mint 60 partnerrel áll kapcsolatban. Az ország legjobb egyetemeivel együtt innovatív, orvosi kutatási tevékenységet végzünk, hogy világviszonylatban is élenjáró megoldásokkal járuljunk hozzá az emberek egészségének megőrzéséhez. Küldetésünk, hogy modern termékek és a legújabb technológiák révén fejlesszük az egészségügyet.
Állás megnevezése
 • Szervizmérnök
Nálunk van a helyed, ha:
 • villamosmérnök végzettséggel, B kategóriás jogosítvánnyal, gyakorlati, technikai tudással rendelkezel, angolnyelv-tudásod pedig tárgyalóképes. Várunk, ha kiválóan kommunikálsz, a tárgyalási technikádat korábban már volt alkalmad kipróbálni és műtői környezetben is feltalálod magad.
Miért jó nálunk dolgozni?
 • Partnereinkkel folytatott együttműködésünk révén közreműködhetsz világszínvonalú készülékek fejlesztésében. Nyitottak vagyunk az ötletekre, amelyekkel a munkafolyamatok optimalizálhatók és segítik a cég mindennapjait. Gondoskodunk a munkatársak és a cég folyamatos fejlődéséről, így rendszeresen részt vehetsz szakértők által tartott külföldi képzéseken és szakmai gyakorlatokon. Munkavégzésedhez cégautót, mobiltelefont, laptopot és felszerelt szervizt biztosítunk.

  A munkahelyi légkör barátságos, a csapat összetartó, innovatív projektjeink pedig lehetőséget biztosítanak a kreatív ötletek megvalósítására.
A következő feladatok várnak rád:
 • Egészségügyi berendezések ellenőrzése, telepítése
 • A forgalmazott készülékek használatának elméleti és gyakorlati betanítása
 • Műszaki tanácsadás meglévő és új ügyfélkör számára
 • Telepített készülékek karbantartása, szervizének biztosítása
 • Részvétel a műszaki termékek értékesítésében
Még nagyobb eséllyel pályázol az állásra, ha
 • rendelkezel tapasztalattal az orvoselektronikai berendezések használatának terén és ismered az egészségügyi piacot.

  Pályakezdőket is várunk. Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődésedet, küldd el fényképes önéletrajzodat cégnév/pozíció feltüntetésével a cv@mernokallasok.hu e-mail címre. Ha regisztrált felhasználó vagy a Mérnökállások.hu-n, belépés után kattints a hirdetés fejlécében (felül vagy alul) a [jelentkezés az állásra] gombra. Várunk csapatunkba!
állás, állások, mérnök állások, műszaki állás, mérnök, műszaki, IT állások portálja. s Állás mentése s s Állás továbbküldése s Állás nyomtatása