Karbantartja a helyi élelmiszer és takarmány biztonsági rendszert és a HACCP rendszert és támogatja az FSSC 22000 certification felkészülést
A termék minőségével kapcsolatos feladatok ellátása (reklamáció kezelés, vevői kérések, beszállítói auditok) (kivizsgálás, válasz előkészítés). Betartja a panaszok megválaszolására előírt átfutási időt
Helyesbítő / megelőző eljárásokat foganatosít együttműködve a részt vevő osztályokkal. Javaslatokat tesz a helyi folyamatok fejlesztésére a termékek és szolgáltatások színvonalának javítása érdekében.
Felismeri a hiányosságokat, törekszik ezek kijavítására Nyomon követi és ellenőrzi a helyesbítő / megelőző intézkedések végrehajtását
Működteti és javaslatokat kezdeményez a reklamációkezelési rendszerre vonatkozóan. Rendszeresen ellenőrzi az eredményeket és a reklamációkezelés állapotáról jelentést készít
Folyamatosan követi a minőségbiztosításhoz kapcsolódó minőségi bejegyzések állapotát, és lezárását
A Quality-mel kapcsolatos témákban tréning anyagokat állít össze, egyedi és rendszeresen ismétlődő képzéseket tart az új alkalmazottak és más részlegek számára
Támogatja a Beszerzési Csoportot a beszállítók minősítésében
Fejlesztési lehetőségeket kezdeményez / javasol, számbavéve a jogi követelményeket
A terveknek megfelelően belső és beszállítói auditokat végez. Az észrevételekről tájékoztatja felettesét a Minőségügyi vezetőt
Minőségi probléma kezelésével kapcsolatban szervezett vevőlátogatáson vesz részt a jó kapcsolatkialakítás érdekében. Támogatja a Minőségbiztosítást, minden ezzel kapcsolatos ügyben
Folyamatosan követi a szabványok és jogszabályok változását
Aktívan közreműködik a belső auditok levezetésében
Tevékenyen részt vesz a bevezetésre kerülő szabványok kidolgozásában
Minőségbiztosítási élelmiszerbiztonsági valamint vevői igények, reklamációk alapján indított kezdeményezések vezetése, melyek üzleti terven alapulnak
A globálisan jóváhagyott minőségbiztosítási ügyféligények értékelése és végrehajtása. Gondoskodik ezen igények bevezetéséről összhangban a helyi minőségbiztosítási és élelmiszerbiztonsági rendszerekkel és a HACCP-hez kapcsolódó programokkal, (ISO9001: Élelmiszerbiztonsági és higiéniai standard, FSSC 22000), valamint a Givaudan regionális és globális sztenderdekkel
Elvárások
Egyetemi diploma élelmiszertechnológiai, vegyész vagy más élettudományi területen
1-3 év hasonló pozícióban szerzett tapasztalat vagy 3-10 év Minőségügyi területen szerzett ta-pasztalat
Élelmiszeripar működésének ismerete
Folyékony magyar és angol nyelvtudás
Megfelelő technikai háttér (élelmiszeripari gépek, eszközök ismerete)
Magas szintű számítógépes készségek (Excel, Power Point, Word, SAP, ERP rendszerek)
A HACCP, ISO 9001, Food safety standards, FSSC 22000 szabályok ismerete
Amit kínálunk
Nagyszerű kompenzációs csomag, beleértve a bónuszt és a cafeteriát is
Magán egészségbiztosítási csomag (Medicover)
Heti 1 nap Home Office lehetőség
Tanulási lehetőséget biztosítunk (készségfejlesztés, nyelvek)
Utazási támogatás
Karrierépítési lehetőségek
Az új pozícióba való beilleszkedést belső mentor támogatja
Hozzáférés exkluzív parfümökhöz
Jelentkezés módja
Jelentkezésedet cégnév/pozíció feltüntetésével, a cv@mernokallasok.hu e-mail címen várjuk. Ha regisztrált felhasználó vagy a Mérnökállások.hu-n, belépés után kattints a hirdetés fejlécében (felül vagy alul) a [jelentkezés az állásra] gombra.