állás, állások, mérnök állások,  műszaki állás,  mérnök, műszaki, IT állások portálja. s Állás mentése s s Állás továbbküldése s Állás nyomtatása
s
.

Ipari mérnök

Rábakert Alkatrészgyártó Kft. - Győr


Feladatok
  • Gyártástervezés.
  • Termékdokumentáció karbantartás.
Elvárások
  • Felsőfokú műszaki végzettség (Gépészmérnök, Műszaki menedzser, Mechatronikai mérnök)
  • Gyártásban szerzett tapasztalat


    Szemet gyönyörködtető pázsit a kertben, futballpályán, parkban?

    Szinte biztosan nekünk is köszönheted!

    Mi gyártjuk a fűnyírókést!
Cégünkről
  • A Rábakert Kft. elsősorban nyugat Európába szállítja az általa gyártott fűnyírókéseket, speciális gyepgondozó alkatrészeket és mezőgazdasági felhasználásra szánt vágóelemeket. A 45 fős családi vállalkozás a hazai piacon vezető szerepet tölt be, Európában pedig egyre elismertebb márkaként jelenik meg.

    A szabaddá vált pozíció betöltésére keressük gyártásban szerzett tapasztalattal rendelkező új kollégánkat.

    Ha képes vagy rendszerben gondolkozni, szívesen foglalkozol összetett feladatokkal, nem riadsz vissza a kihívásoktól és szeretnél egy elkötelezett csapatban dolgozni... Gyere!
Jelentkezés módja
  • Jelentkezésedet cégnév/pozíció feltüntetésével, a cv@mernokallasok.hu e-mail címen várjuk. Ha regisztrált felhasználó vagy a Mérnökállások.hu-n, belépés után kattints a hirdetés fejlécében (felül vagy alul) a [jelentkezés az állásra] gombra.
állás, állások, mérnök állások,  műszaki állás,  mérnök, műszaki, IT állások portálja. s Állás mentése s s Állás továbbküldése s Állás nyomtatása