A MAGYAR MÉRNÖKI ÉS MŰSZAKI ÁLLÁSPORTÁL: mérnöki, műszaki IT állások portálja! Mérnök állást keres? Ön villamosmérnök, gépészmérnök, ügyvezető igazgató, mérnök üzletkötő, Lean, six sigma, automatizálási, SAP specialista, tervezőmérnök, programozó? Ön mérnöki, műszaki állást kínál? Termelési mérnök, beszerző, karbantartó mérnök, mérnök üzletkötő, üzemvezető, fejlesztő, minőségbiztosítás , vegyészmérnök, linux állása van? Használja állásportálunkat!
165 professzionális mérnök/műszaki állás, és 15876 regisztrált álláskereső az adatbázisban!
Munkaadók
Munkavállalók
Nyitólap > Munkavállalóknak
Munkavállalóknak

Munkavállalóknak

Van már nálunk profilja?
s s s
Még nincs nálunk profilja?

Tisztelt Munkavállaló!

Üdvözöljük a MÉRNÖKÁLLÁSOk.hu szakmai állásportálon!

Álláskereső portálunk a mérnökökre és műszaki szakemberekre fókuszál. Célja, hogy kiszolgálja a munkaerőpiacon mérnök, műszaki állást kereső, karriert építő mérnökök és szakemberek igényeit, dolgozzanak a gazdaság bármely területén. Ez a cél vezérelte a MÉRNÖKÁLLÁSOK.hu portál felépítését, figyelembe véve a mérnök-specifikus iparági, orientációs, és szakmai tapasztalaton alapuló munkavállaló-munkaadó összekötést.

Regisztrációjával Ön beléphet saját munkavállalói oldalára, ahol mérnök állásokra beadott jelentkezéseit tudja kezelni.

Ön mérnök és munkát keres?

Néhány perc alatt beállíthatja szakmai profilját szűk műszaki szűrőfeltételek alapján, így pontosan behatárolhatja azon paramétereket, amik alapján releváns mérnök állásokra tud jelentkezni vagy hírleveles értesítést kapni.

Mire használhatja saját munkavállalói oldalát?

s
  • Beállíthatja alapértelmezett keresését, a rendszer a beállításoknak megfelelő legújabb mérnök állásokat listázza profiljában.

  • Teljes regisztrációval útmutatást kap szakmai önéletrajza megszerkesztéséhez, amit pdf. formátumban nyomtathat/menthet

  • Jelentkezéseit nyomon követheti, a rendszer menti és listázza azokat, valamint visszajelzést kap a munkáltatótól, hogy megtekintette-e pályázatát

  • Szövegsablonjaival egyszerűen csatolhat motivációs levelet, és testre szabhatja az adott mérnök állásra történő jelentkezéseihez.

  • Bármikor visszavonhatja jelentkezését

  • Nincs adatbázis kutatás, feltöltött személyes adataihoz harmadik fél nem férhet hozzá

  • A hirdetők csak akkor látják Cv-jét, profilját, ha Ön jelentkezik mérnök állásra


Ha jelenleg nincs az Ön számára érdekes mérnöki vagy műszaki állásajánlat rendszerünkben, akkor is javasoljuk regisztrációját vagy a hírlevélre való feliratkozást, hiszen mérnöki állásaink száma egyre bővül, így Önt folyamatosan tájékoztatjuk a legfrissebb mérnök állásokról.