A MAGYAR MÉRNÖKI ÉS MŰSZAKI ÁLLÁSPORTÁL: mérnöki, műszaki IT állások portálja! Mérnök állást keres? Ön villamosmérnök, gépészmérnök, ügyvezető igazgató, mérnök üzletkötő, Lean, six sigma, automatizálási, SAP specialista, tervezőmérnök, programozó? Ön mérnöki, műszaki állást kínál? Termelési mérnök, beszerző, karbantartó mérnök, mérnök üzletkötő, üzemvezető, fejlesztő, minőségbiztosítás , vegyészmérnök, linux állása van? Használja állásportálunkat!
165 professzionális mérnök/műszaki állás, és 15876 regisztrált álláskereső az adatbázisban!
Munkaadók
Munkavállalók
Nyitólap > Rólunk
Munkaadóknak
Munkavállalóknak
Hírlevél
Iratkozzon fel hírlevelünkre, és mi elküldjük Önnek a legfrissebb mérnök állásokat.
E-mail címe:

Rólunk

Tisztelt Mérnökök ,Tisztelt Ügyfeleink!

s

Köszöntjük Önöket, a MÉRNÖKÁLLÁSOK.hu állásportálon!

Cégünk munkatársai 1999 óta foglalkoznak fejvadászattal mérnöki szakterületekre szakosodva. Az interjúk alkalmával számtalan kiváló szakemberrel találkoztunk, a gyártás, a műszaki kereskedelem, a kutatás-fejlesztés, a kivitelezés területeiről minden iparágban, a pályakezdő mérnöktől, a csúcsvezetőkig.
Első inetrenetes állásportálunkat 2004-ben hoztuk létre, az elmúlt 10 év alatt számos, műszaki területen meghatározó multinacionális Ügyfél humán erőforrás igényeit tudtuk kiszolgálni. Mérnöki, műszaki és speciális megbízásaink sikeres teljesítése, szisztematikus kemény munkával, és naprakész piacismerettel érhető el.
Motivációnk, az Ügyfél legmagasabb színvonalon való kiszolgálása. Ez hajt minket egyedi megbízásainknál, és ez a mozgatórugója a MÉRNÖKÁLLÁSOK.hu létrehozásának is. Célunk, hogy minden mérnöki területen dolgozó szakemberhez eljuthassanak a munkaerőpiacon fellelhető aktuális mérnöki és műszaki állások. Ügyfeleinknek fejvadász-oldali megközelítésben nyújtunk segítséget a megfelelő mérnök és műszaki szakemberek (on-line) megtalálásában.
Bízunk benne, hogy elgondolásunk és portálunk szolgáltatásai elnyerik mind a mérnök munkavállalók és mind bármilyen műszaki szakterületen tevékenykedő munkaadók bizalmát.

Üdvözlettel:
A MÉRNÖKÁLLÁSOK.hu